Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
Western Digital Blue 320GB SATA 6Gb/s 320GB SATA III interne harde schijf Western Digital Blue 320GB SATA 6Gb/s 320GB SATA III interne harde schijf Western Digital Blue 320GB SATA 6Gb/s 320GB SATA III interne harde schijf Western Digital Blue 320GB SATA 6Gb/s 320GB SATA III interne harde schijf Western Digital Blue 320GB SATA 6Gb/s 320GB SATA III interne harde schijf Western Digital Blue 320GB SATA 6Gb/s 320GB SATA III interne harde schijf

Western Digital Blue 320GB SATA 6Gb/s 320GB SATA III interne harde schijf

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: Western Digital| Barcode: 0132017752600

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  

Specificaties

Alles over dit product

Het origineel.
WD Blue schijven zijn ontworpen en geproduceerd met de bewezen technologie die u terugvindt in de originele bekroonde desktop en mobiele harde schijven van WD.

WD-kwaliteit.
Deze schijven zijn gebouwd volgens de hoogste kwaliteits- en betrouwbaarheidsnormen en bieden kenmerken en capaciteit voor uw dagelijkse computerwerk.

Meer mogelijkheden.
Deze schijven zijn beschikbaar met veel verschillende capaciteiten, cachegroottes, vormfactoren en interfaces, zodat u zeker een schijf kunt vinden die op verschillende manieren perfect bij uw systeem past.

Wist u dat...
Een interne harde schijf in uw computer plaatsen, is eenvoudig.

Laag energieverbruik.
Vooruitstrevende zoekalgoritmen en geavanceerde energiebeheerfuncties zorgen voor een laag energieverbruik en een lange levensduur van de batterij.

NoTouch Ramp Load-technologie.
De opnameknop raakt nooit de schijfmedia aan. Dit leidt tot aanzienlijk minder slijtage van de opnamekop en media en tot een betere beschrijving van de schijf bij het transport.

Stil.
Bij een notebookschijf is stilte goud waard. De exclusieve geluidsdempende technologie van WD zorgt voor een van de stilste 2,5-inch harde schijven op de markt.

SATA- of PATA-interface.
Hoewel SATA de standaardinterface in de sector is geworden, blijft WD mobiele schijven met een PATA-interface maken voor unieke of verouderde systemen.

Het is eenvoudig om uw schijf te upgraden.
WD Acronis True Image, dat beschikbaar is als een gratis download op de website van WD Support, geeft u de mogelijkheid om al uw gegevens naar een nieuwe schijf te kopiëren, zodat u uw besturingssysteem niet opnieuw hoeft te installeren om alle voordelen van een nieuwe schijf te krijgen.

Het voordeel van WD.
WD onderwerpt onze producten aan uitgebreide functionele integriteitstests (F.I.T) voor de lancering. Deze tests verzekeren dat onze producten consistent voldoen aan de hoogste kwaliteits- en betrouwbaarheidsnormen van het merk WD. WD heeft ook een gedetailleerde kennisbank met meer dan 1000 nuttige artikelen en nuttige software en hulpprogramma's. Onze telefonische klantenondersteuning biedt langere werkuren om u te helpen wanneer u dat nodig hebt. Onze gratis telefonische ondersteuning staat klaar om u te helpen of u kunt naar onze website van WD Support gaan voor meer details.

Aanbevolen gebruik:
Beschermt onmiddellijk de WD Blue harde schijven die zijn getest en aanbevolen voor gebruik in notebooks, externe behuizingen en bepaalde industriële toepassingen.

Eigenschappen

Opslagcapaciteit 32 TB
Harde schijf snelheid 5400 RPM
Cache geheugen 8 MB
Formaat harde schijf 2.5 inch harde schijf
Type aansluiting SATA III
Aanvullende functies Aanvullende functies (max. lengte: 4000)
Afmetingen 100,2x101,6x7 mm (lxbxh)
Verpakkingsinhoud Productinformatie al bekend
Model WD3200LPVX
Artikelnummer WD3200LPVX
Fabrieksgarantie 1 jaar
Service type Carry-in
Game platform MAC , PlayStation 4 , Windows , Xbox One
Geschikt voor type apparaat Desktop , Gameconsole , Laptop
Harddisk -interface SATA3
Introductie 2013
Product gewicht 90 g

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews