Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
12-Bay SAS 12G Expension Unit for Enterprise Models/ Without Rail Kit 12-Bay SAS 12G Expension Unit for Enterprise Models/ Without Rail Kit 12-Bay SAS 12G Expension Unit for Enterprise Models/ Without Rail Kit 12-Bay SAS 12G Expension Unit for Enterprise Models/ Without Rail Kit 12-Bay SAS 12G Expension Unit for Enterprise Models/ Without Rail Kit 12-Bay SAS 12G Expension Unit for Enterprise Models/ Without Rail Kit 12-Bay SAS 12G Expension Unit for Enterprise Models/ Without Rail Kit 12-Bay SAS 12G Expension Unit for Enterprise Models/ Without Rail Kit

12-Bay SAS 12G Expension Unit for Enterprise Models/ Without Rail Kit

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: QNAP| Barcode: 4712511127829

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  

Specificaties

Alles over dit product

Eenvoudige en flexibele opslaguitbreiding voor QNAP NAS

De uitbreidingsmodule van de REXP-1220U-RP is ontworpen voor uitbreiding van de opslagruimte op een QNAP NAS* door het aansluiten van meerdere uitbreidingsmodules via hoge snelheid mini SAS-kabels. Met een 12 Gbps SAS-interface op het chassis, zorgt de REXP-1220U-RP voor snelle data-overdracht van 12 Gbps SAS-geschikte QNAP NAS, zelfs bij gebruik van 6Gbps harde schijven. Dit is vooral handig voor grote data-applicaties die verbindingen met hoge prestaties vereisen, zoals videosurveillance, het archiveren van grote hoeveelheden gegevens, en de opslag van TV-uitzendingen.

Aansluiten en gebruiken, naadloze capaciteitsuitbreiding

Sluit gewoon een REXP-1220U-RP aan op een QNAP NAS en zet deze aan. De QNAP NAS zal de harde schijven in de REXP-1220U-RP detecteren als nieuw geïnstalleerde lokale stations. U kunt de NAS-capaciteit naadloos uitbreiden en beheren met behulp van de krachtige QTS Storage Manager.

Bescherming door 'ontbrekende modus'

Als de ontkoppeling van een RAID-uitbreidingsmodule gedetecteerd wordt, blokkeert de NAS de IO-toegang om de gegevens te beschermen. Het systeem kan herstellen uit de 'missing mode' (ontbrekende modus) naar de normale toestand waarbij de gegevens intact blijven.

Hoge dichtheid, hoge efficiëntie en hoge schaalbaarheid

De REXP-1220U-RP ondersteunt 12 harde schijven en 120TB bruto capaciteit in een 2U rackruimte. De REXP-1220U-RP heeft drie SAS brede poorten voor verbinding met de host, en 'daisy chain' respectievelijk. Elke brede SAS-poort combineert vier SAS-kanalen (maximaal 8 SAS-kanalen ondersteund per uitbreidingsmodule), waarbij elk 12Gbps full duplex snelheid ondersteunt. De oplossing levert ongeëvenaarde prestaties tot 48Gbps per hostaansluiting.

Krachtige QTS Storage Manager

De QTS Storage Manager presenteert netjes instrumenten en opties voor het beheer van een opslagsysteem met een intuïtieve grafische gebruikersinterface, wat het proces van NAS-capaciteitsuitbreiding en het beheer van de REXP-1220U-RP vereenvoudigt. IT-beheerders kunnen eenvoudig toezicht houden op de gezondheid van de REXP-1220U-RP en de schijven daarbinnen. Wanneer meerdere expansiemodules aan elkaar geschakeld worden in een rek, helpen de functies ''Locate Disk'' (Schijf lokaliseren) en ''Locate Enclosure'' (Behuizing lokaliseren) IT-beheerders snel bij onderhoud.

Een uitstekende back-upoplossing voor de QNAP NAS

Naast het uitbreiden van een bestaand volume, kunnen IT-beheerders de REXP-1220U-RP gebruiken als een budgetvriendelijke externe opslag om snel en veilig back-uptaken uit te voeren voor een QNAP NAS. Met de QNAP RTRR (Real-Time Remote Replication) of rsync-service kunnen IT-beheerders NAS-data back-uppen naar de REXP-1220U-RP op een realtime of geplande basis.

Flexibel schijftype en schijfcapaciteit

De REXP-1220U-RP biedt een hoge flexibiliteit bij het kiezen van schijfstations. IT-beheerders kunnen kiezen voor enterprise-level SAS HDD's met hoge prestaties en hoge betrouwbaarheid voor bedrijfskritische applicaties, lage kosten maar hoge capaciteit SATA HDD's voor grote data-archivering, of SSD's met hoge snelheid en hoge stabiliteit voor I/O-intensieve bewerkingen.

- Aansluiten en gebruiken, naadloze capaciteitsuitbreiding
- Bescherming door "missing mode' (ontbrekende modus)
- Hoge dichtheid, hoge efficiëntie en hoge schaalbaarheid
- Flexibel beheer met de QTS Storage Manager
- Back-upopslag voor de QNAP NAS
- Ondersteunt SAS 12 Gbps, SAS/SATA 6 Gbps HDD en SSD
- Achterwaards compatibel met een 6Gb/s SAS-enabled NAS / REXP expansie unit en 6Gb/s SAS HBA door middel van de 12Gb/s SAS naar 6Gb/s SAS kabel (CAB-SAS10M-8644-8088)

Eigenschappen

Breedte 43,9 cm
Diepte 52 cm
Hoogte 8,8 cm
Kleur Zwart
Merk QNAP
Artikelnummer REXP-1220U-RP
Product gewicht 14800 g

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews